Groepen 1/2

Laatste update: juni  2020

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van de groepen 1/2.
Op onze school hebben we drie kleutergroepen:

Groep 1/2 Kikker van juf Linda en juf Annalies
Groep 1/2 Jip & Janneke van juf Annalies en juf Claire
Groep 1/2 Aadje Piraatje van juf Miriam en Meester Reno  (Juf Monique / Juf Karin)

We gaan, voor ons gevoel, nog maar net van start, toch zijn we al bij de laatste weken van het schooljaar aangekomen. Wat hebben we een bijzondere periode achter de rug. We vinden het heel mooi om te zien hoe de kinderen gegroeid zijn door jullie hulp bij het geven van thuisonderwijs. We realiseren het thuis onderwijs geven in combinatie met het thuiswerken voor velen zwaar is geweest. Daarom ook onze complimenten. We zien hele mooie ontwikkelingen bij de kinderen!
Met ingang vanaf komend week gaan we met alle kinderen tegelijkertijd weer naar school. Wat is het fijn dat de kinderen elkaar allemaal kunnen zien. Ook wij zijn blij dat we alle kinderen weer bij elkaar hebben.

De laatste weken van dit schooljaar werken we in de kleutergroepen over de zomer. Dit doen we naar aanleiding van het zomerse prentenboek "Een perfecte picknick" van Ciara Flood:

Eekhoorn en Mol gaan picknicken.
Eekhoorn wil dat het de allerperfectste picknick ooit wordt.
Maar wat is de perfecte plek?
De weide is te zonnig, het strand te zanderig en de rivier is duidelijk veel te nat.
Bij Eekhoorn is het ook altijd wat. Zou de picknick er wel komen?